-3 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Trükivalgust nägi põllumajanduse loo teine köide “Eesti põllumajandus XX sajandil”

Kõigepealt head uut aastat saarlastele! Ja südamlik tänu küsimuste eest! Viimastel kuudel on olukord selline, et põllumeeste, põllumajandusteadlaste ja neid austavate inimeste tagasihoidlikku katset kirjutada ise mõningane ülevaade põllumajanduse loost on avalikult kritiseeritud mitmetes ajalehtedes ja mujalgi meedias. Meie arvamust aga pole seni küsitud. On leitud, et meie oleme lihtsalt nendepoolsete arvamuste märklaud. Täname neid, kes meie poolt kirja pandud põllumajanduse loo I ja II köidet või internetis avaldatud käsikirja on lugenud ja selle kommentaariks internetis või mujal sõna võtnud.

Kes on siis selle raamatu kirjutanud?

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised