8.9 C
Kuressaare
Neljapäev, 28. oktoober 2021

Paneb imestama

Paneb tõesti imestama, et seniajani punaparuniteks sõimatud majandite juhid ja paljude alade inimesed – agronoomid, zootehnikud, ehitajad, insenerid, lüpsjad-karjatalitajad, traktoristid, kombainerid, raamatupidajad”¦ – ei ole ära teeninud seda vähest, et nende aeg oma raskuste ja võitudega, oma võimaluste ja võimaluste puudumisega oleks jäädvustatud kui üks etapp meie riigi ja inimeste elus. Paljukorratud lause, et aega ja kohta, kuhu sündida, ei saa keegi meist ise valida, võiksid protestijad endale meelde jätta. Ja kas tõesti selle perioodi jooksul toodetud toit oli kehvem? Igatahes toitis ära küll, kuigi oli hoopis väiksema arvu E-lisanditega.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised