-3 C
Kuressaare
Pühapäev, 28. november 2021

Neeme Mets – kas annete, oskuste ja tegemiste rekordiomanik?

“Ma olen oma jõu ja energia saanud sünnikohast. See on väga hea energiaga koht – Võtikvere küla Torma vallas Tartu maakonnas. Vanasti tunti loodusseadusi ja tunti ära hea energiaga kohad ning ühte sellisesse kohta oli rajatud ka minu sünnikodu. Maast ja loodusest saan väga palju energiat, olen ju õppinud agronoom ja seosed loodusega on tugevamad ka seetõttu. Loodusest olen saanud teatud jõu ja oskusi juurde. Teine asi on, et suurema osa oma elust olen töötanud lastega. Lapsed on suure energiaga, see on vastastikku rikastav mõju. Ma kohe tunnen energiavahetust enda ja laste vahel. Kolmandaks looming. Looming paneb tagasi vaatama, mõtlema ja elu analüüsima. Ja liikuvus. Alatine rahapuudus on mind sundinud kusagile minema, midagi tegema, selline hea rahutus ja alatine tegutsemine on samuti positiivne ja annab energiat,” rääkis Neeme Mets oma vitaalsuse ja ammendamatu energia allikatest.

Eelmine artikkelPriske eelarve mõrad
Järgmine artikkelPaneb imestama
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised