19.5 C
Kuressaare
Teisipäev, 9. august 2022

Kuues kiri Nepalist

Kohalikud kannavad valdavalt võimalikult euroopapärast riietust, teavad küll veel üht-teist oma rahvariiete värvi ja vormisümboolikast, kuid ei pea seda enam tähtsaks. Oma rahva pärandist hoolivad noored vaid niipalju, et seda maha müüa Lääne turistidele kõige kavalamate võtetega, rõhutades isegi niisuguse värvilise riide kvaliteeti, mille esimesel pesemisel värvused tugevasti segunevad ja loorituvad. Nepaallastel tuleb läbi teha kõik modernismi lastehaigused – alates üksteisega sarnanemistungist riietumisel, mõtlemisel ja käitumisel ja lõpetades disharmoonilise muusika ja iharust võimendava kunsti harrastamisega. Ehkki kohalikele on keelatud mõnuainete pruukimine ja sellega äritsemine, on meile väga paljudel juhtudel, lausa tüdimuseni, pakutud kanepit, marihuaanat jt narkootikume, nende poolt, kes on sageli ise nendest ainetest kerges joobes.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised