7.5 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

Tulevasel tüürimehel Kaarlil on seljataga põnev kadetipraktika

Kaarel: “Kõik sai alguse vist siis, kui kolme-nelja-aastase poisina olin Muhus vanaema juures. Vanaisa, rannakalur Võrkaia rannas, tuli sääreväristajal kalakotiga, kus räimed-tindid. Vanaema puhastas kalu, mina mängisin nendega ja uurisin kalu, vahel sain ka sõrmed veriseks. See maailm oli põnev ja ootusi täis. Ligi aasta hiljem olin “kalamees” isa kukil Pädastes Koeranina poolsaare lähedal. Ujuda ma sellal veel ei osanud. Isa luges mulle sõnad peale ja pani mind lähedastele meresaarekestele, kus pesades koorunud pardipojad. Ise läks ta jälle lanti loopima. See “lasteaed” saarekestel oli üpris põnev.”

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised