-3.4 C
Kuressaare
Neljapäev, 9. detsember 2021

Uued raamatud

“Tuhin tiibades”
Reet Made
Noorsoojutustuste kogumik, kus lugejat kutsuvad põnev sündmustik, tegelaste erk tundemaailm ja keerulised omavahelised suhted. Nii mõnelgi lool on tõsieluline tagapõhi, kaasa arvatud värsked sündmused selle aasta ärevatest aprilliöödest.

“Saatus valib meie muusika”
Virve Normet

Raamatu peakangelanna on Ene Üleoja, tuntud koorijuht, muusikaõpetajate koolitaja, avatud hinge ja suure südametarkusega inimene.
Raamatus on aga kirjas veelgi rohkem sellest ajast ja ruumist, kus kasvas üles mitu põlvkonda interpreete, heliloojaid ja õpetajaid, kust tuleme meie ise. Raamat on illustreeritud mustvalgete ja värviliste piltidega.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised