-0 C
Kuressaare
Laupäev, 27. november 2021

Palve kõigile pidutsejatele

Möödunud aastatel on linnas äärmiselt ülemeelikuks kujunenud just uue aasta vastuvõtt, mitte et uus oleks vastu võtmata jäänud, kuid see, millisena jääb Kuressaare kesklinn pärast uue aasta tervitamist maha, on nii mõnelgi aastal sundinud häbenedes silmi maha lööma.
Kuressaare linnavalitsuse tõsine soov on, et sel aastal tuleks uus aasta sõbralikult pidutsedes, kuid ilma klaasikildudest kaetud keskväljakuta. Kuressaare linnavalitsus laseb spetsiaalselt vana-aastaõhtuks paigaldada kesklinna lisaprügikaste, mistõttu on oodatud, et vastavat eesmärki kandvatesse urnidesse jõuavad seekord lisaks muule prahile ka tühjad šampusepudelid, erinevalt möödunud aastatest, mil neid keskväljakule tihtipeale lihtsalt kildudeks on loobitud. Samuti paneme südamele, et ilutulestiku rakettide laskmisel oldaks ettevaatlikumad nii iseendid kui kaaskodanikke silmas pidades. Hoolimine enda ja oma kaaskodanike tervisest peaks olema kõigi jaoks enesestmõistetav asi.
Samasuguse tähelepanelikkusega tuleks suhtuda ka alkoholi tarvitamisse. Kuressaare linnavalitsus on koostanud märgukirja ka linna politseijaoskonnale ning kahele turvafirmale sooviavaldusega tugevdada vana aasta ärasaatmispidustuste ajal avalikku korda tagavaid meetmeid linna keskväljakul ning sellega piirnevatel aladel.
Kuressaare linnavalitsus soovib kõigile linnakodanikele head vana aasta lõppu ning loodab, et vana aasta ärasaatmisega kaasnevad pidustused nii kõigi kodus kui linna avalikus ruumis mööduvad probleemivabalt ning sõbralikult.
Kuressaare linnavalitsus

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised