3 C
Kuressaare
Teisipäev, 19. oktoober 2021

Tsitaat

Suitsupääsuke on Eesti rahvuslind ja sümboliseerib suurepäraselt ka vabadust. See väike lind sobib sümboliseerima ideed ja unistust oma riigist, mida paljud inimesed on salaja läbi pikkade orja-, sõja- ning okupatsiooniaastate hinges kandnud.
Sammas võiks olla võimalikult sale ning üsna kõrge. Pääsuke aga ei tohiks olla liiga suur ning võiks alt vaadates paista vaid natuke suurem reaalselt sellisel kõrgusel lendavast linnust. Sellisel juhul ei varjaks sammas vaadet vanalinnale ning alt vaadates jääks liikuvate pilvede taustal mulje väikesest vabalt lendavast linnust.
Ma usun, et pärast ehmatust, mis tabas paljusid kunstnikke pärast võidutöö selgumist, on paljud virgunud ning hakanud mõtlema, miks neist küll keegi sellel konkursil ei osalenud. Ilmselt nii mõneski peas tärkavad nüüd uued ja paremad ideed ning oleks väga kahju, kui ükski neist kunagi ei realiseeruks.”
Jaan Kuusemets

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised