8.9 C
Kuressaare
Kolmapäev, 27. oktoober 2021

Ruhnu põhikool sai jõulukingiks digitahvli

“Tegemist on 50-tollise interaktiivse tahvliga, mis võimaldab sellel joonistatavat pilti kuvada ka arvutis. Lisaks on tahvliga kaasas kooli alg- ja keskastme ning gümnaasiumiõpilastele mõeldud tarkvara ülesannetega, mida õpetaja saab kasutada tundide ettevalmistamisel,” rääkis OÜ Est-Doma tegevdirektor Jaanus Vahtra.
Nii näiteks on tahvlil olema oma mall, sirkel, joonlaud ja muud vajalikud tööriistad, mille aktiveerimine käib puutepliiatsi abil. Erinevalt tavalisest tahvlist, mis käib seina peale, saab digitahvli kinnitada oma jalgadele. Kool saab tahvli kasutusele võtta pärast projektori muretsemist.
Kui koolil projektori jaoks rahast puudu jääb, lubas Vahtra oma firmaga taas appi tulla. Ruhnu sissekirjutusega ning saarel maja omav, kuid põhiliselt Tartus elav Vahtra ütles, et idee koolile digitahvel kinkida tuli sellest, et väike kool õppevahenditesse suuri investeeringuid teha ei saa. “Miks mitte siis natuke aidata,” lausus Vahtra.

Eelmine artikkelJooks talvesse
Järgmine artikkelTULE SUPILE!
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised