-7 C
Kuressaare
Laupäev, 4. detsember 2021

Linnavalitsus: Kitsa tänava ehitus vastab nõuetele

Muinsuskaitseamet teatas oma esimeses, 29. novembril linnavalitsusele saadetud kirjas, et tänava ehitustööd on ametiga kooskõlastamata: “paigaldatud on betoonkivid sõiduteele, ehitatud kõnniteed” ning nõudis ehitustööde viivitamatut peatamist ning vajaliku projektdokumentatsiooni esitamist. Muinsuskaitseameti Saaremaa vaneminspektori Rita Peirumaa andmeil puudus nii tee-ehituse projekt kui ka ehitusluba, munakivi asemel kaeti tänav aga betoonkiviparketiga.
30. novembril saadetud vastuses kirjutas planeerimise ja ehituse ala abilinnapea Urmas Sepp, et kooskõlastamata ehitustöid ei tehta. Tänavaehitustööd on Saaremaa kaubamaja ümber- ja juurdeehituse üks osa, millele on väljastatud ehitusluba ning mille eelprojekt on kooskõlastatud muinsuskaitseametiga, kinnitas Sepp.

Eelmine artikkelMis meeles, see keelel
Järgmine artikkelMa mõtlen nii
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised