-5.6 C
Kuressaare
Kolmapäev, 8. detsember 2021

Jõululäkitus 2007/08

Ometi ei ole tegemist tavapärase sündimisega. Jumal tuleb omade juurde ühel päeval meie ajas ja mitte Tema ajas, mis on igavik. Ta tuleb meie juurde lihtsalt seetõttu, et Ta usub meisse, Ta usub meie inimlikkusesse. Jumal pidi end muutma üheks meist, et kogu inimkond võiks astuda jumalikku ellu. Täna mälestamegi seda Jumala plaani, hullumeelset unelmat, et me kõik oleksime Temas. Ta on meie ees selle väeti lapse, koopas õlgedel lamava vastsündinu näol. Ning meie oleme sealsamas, vaatame Teda käsi sirutamas, imestades viisi üle, kuidas Ta meie juurde tuli. Tõesti, see päev saab meid puudutada vaid siis, kui me sõime ees seistes mõtiskleme selle üle, kuidas Jumal alandlikkuses ilmub.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised