-1.5 C
Kuressaare
Neljapäev, 2. detsember 2021

Radariavastajaga vahele jäänud välismaalased said trahvi

Rootsi kodanikule Eva Holmgrenile ja Läti kodanikule Edgars Suijale määras kohus trahvi väärteomenetluse korras liiklusseaduse paragrahvi järgi, mis näeb ette karistuse auto juhtimise eest, milles asub kiirusemõõteseadet avastada võimaldav seade. Seaduse kohaselt võib radariavastaja autost leidmise eest karistada kuni 6000-kroonise rahatrahviga. Lisaks tuleb mõlemal välismaalasel kinni maksta 460 krooni radarile tehtud ekspertiisi eest. Väärteootsused tõlgitakse vastava riigi keelde ja saadetakse rikkujatele postiga koju. Saaremaa ralli ajal jäi politseile radariseadmega vahele veel ka kolmas välismaalane, Venemaa kodanik Mihhail Gogolev. Tema väärteoasi tuleb kohtus arutusele 29. jaanuaril.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised