17.8 C
Kuressaare
Reede, 12. august 2022

Kalaturism vajab arendamist

Läänemaalt olid kohal Lauri-Antsu turismitalunik Jaak Sünt ning Indrek OÜ turismitalupidaja ja Läänemaa Kalurite Ühingu esimees Indrek Jõgisoo. Saarlaste kalurkonda esindasid Muhumaa mees Andrei Prii, Panga puhketalu omanik Angela Allikson ning Eesti Kalurite Ühingu juhatuse liige Tiiu Kupp. Arutelu vedasid projekti Eesti-poolne juhi abi Jaak Sadul, kes oli ühtlasi ürituse eestvedaja ja korraldaja, Saaremaa Kodukandi juht Elvi Viira ning Kuressaare turismiedendaja ja i-punkti juhataja Karmen Paju. Nii et tegus ja mitmekesine töögrupp ettevõetu edasiarendamiseks, kus koostööst võidaksid nii kalaturismi pakkuvad ettevõtjad kui rannakalurid.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised