11.3 C
Kuressaare
Teisipäev, 28. september 2021
spot_img

Kahe väikese lapse ema hukkus raskes avariis

Tumedat värvi Mazda 323 kiirus pidi olema laupäeva esimestel tundidel meeletu, sest mööda Marientali teed tulnud auto oli teinud ligi 20- meetrise õhulennu ja seejärel veel kümmekond meetrit edasi rullunud. Enne linna sissesõidu juures olevat ringteed juhtunud õnnetuse alguses oli masin sõitnud puruks betooniga maa sisse kinnitatud tanklaviida ja saanud teepervel olevast künkast justkui trampliinina õhulennu üles. Pärast auto õhulendu toimunud kokkupõrget poolteist meetrit teepervest allpool oleva tühermaaga, paiskus 8- ja 10- aastase väikese tüdruku ema Diana autost välja. Tema surnukeha leiti enam kui kümne meetri kaugusel autovrakist. Auto oli maandunud kraavi katuse peale.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised