10.5 C
Kuressaare
Esmaspäev, 20. september 2021
spot_img

Ilmunud on Kodukiriku juubelinumber

Üks huvitav teemadeplokk on seotud ajalooga. Bruno Pao kirjutab Turu ja Kauba tänava nurgal asuvast pastoraadihoonest, mida peetakse linna kõige vanemaks elamuks. Saame teada Turu ja Kuressaare ajaloolistest sidemetest. Loogilise jätkuna loeme ka selle aasta suursündmusest koguduse elus, nimelt uue kogudusemaja avamisest, saame ka infot kiriku remondi kohta. Intervjuu on seekord esimese Saaremaal töötava vaimulikuga, kes on kaitsnud doktoriväitekirja – praost Veiko Vihuriga, kelle doktoritöö teema oli “Hugo Bernhard Rahamägi, Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku teine piiskop 1934-1939”.

Eelmine artikkelAktiivsed noored külaliikumises
Järgmine artikkelKÜSIMUS JA VASTUS
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised