10 C
Kuressaare
Laupäev, 25. september 2021
spot_img

Jõulukuus Kuressaare Linnateatris

11. detsembril on taas kõigil huvilistel võimalus vaadata Edward Albee näidendit “Loomaaialugu””, mille lavastaja on Egon Nuter, kunstnik Anna Sui ja valguskunstnik Triin Rahnu. Osades mängivad Janek Sarapson ja Aarne Mägi, kommentaare loomariigist lisab tuntud zooloog Aleksei Turovski.
“”Loomaaialugu”” räägib, kuidas ühel ilusal päeval jutustab üks mees ühes linnas ühes pargis ühel pingil teisele mehele oma loo. Kas teine teda kuulab? Milline on tolle teise lugu? Kas tekib dialoog? Kes kelle tapab? Oleme me üksteisele vaid vaenlased või võistlejad? Millised on need maailmad, mis oleme endale loonud? Ja milline on see ühiskond, mis meid iga päev loob või lõhub? Kas on selles veel alles puhast inimsuhet, loomulikku liigikaaslust?

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised