10 C
Kuressaare
Reede, 24. september 2021
spot_img

Linn taotleb jätkuvalt politseikorrapidaja ameti taastamist

Kuressaare linnavalitsuse hinnangul tuleb jätkuvalt taotleda kõigil tasanditel 24-tunnise korravalveteenistuse taastamist linnas, sest pretensioone kommunikatsiooniraskuste üle Pärnu keskusega on olnud rohkem kui piisavalt. Samuti jookseb ilma ööpäevase jälgimiseta suures osas tühja linna investeering videovalvesse. “Politseil võib ju olla mõnevõrra kergem hiljem süüdlasi selgitada, kuid see on siiski teisene eesmärk. Tõhusa korrakaitse märksõnadeks on vaieldamatult ennekõike õigusrikkumiste ennetamine ja tõkestamine,” leiab linnavalitsus. Linn tahab järgmisel aastal käivitada videovalvesüsteemi esimese etapi, paigaldades vähemalt kolm kaamerat koos nende pidevat jälgimist tagavate IT-lahendustega.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised