8.3 C
Kuressaare
Reede, 17. september 2021
spot_img

Kadrikohtumine Kahtlas

Kui uus mäng hakkas selgeks saama, ilmus saali akna taha üks sagrine pea. Eelmisel päeval esitasid kõik Kahtla kooli lapsed katkendeid Astrid Lindgreni loomingust. Selgus, et Karlsson ei lennanudki oma katusekambrisse tagasi, vaid tahtis kadripeost osa saada. Aken avati ja Karlsson ronis sisse. Nüüd said ka külalised näha katkendit Karlssoni tembutamistest, mida koolieelikud eelmisel päeval olid esitanud. Järgnesid ühised laulud ja mängud. Minutitega valmis näitus kukepiltidest. Joonistasid kadrid siit- ja sealtpoolt, koolilapsed ja töötajad, isegi vahetusõpetajad Pekka ja Reija Soomest. Kokku kattis saaliseina ligi 50 fantastilist pilti erineva suuruse, kuju ja asendiga kukkedest. Täpselt nii palju oli enne puudunud Karlssoni täiuslikust kollektsioonist!

Eelmine artikkelHinnad taas valdavalt langesid
Järgmine artikkelKoguva karjäärist
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised