12.7 C
Kuressaare
Pühapäev, 19. september 2021
spot_img

Valitsuse alkoholipoliitika astub taaruval sammul

Vägijookide kuritarvitamine võtab üha enam maad ning selle korvamatud tagajärjed peaksid meid kõiki mõtlema panema. Ometi laiutab igal pool alkoholireklaam, letid on lookas ja kange kraam peaaegu piiramatult kättesaadav. Tundub, et võimul olijad kas ei suuda või ei tahagi üle riigi korda majja lüüa. Valitsuse killustatud alkoholipoliitika räägib selget keelt, et ministritel puudub siin ühtne arusaam. Iga minister näib ajavat oma rida, ja hoidku jumal, et seda “oma rida” ei rikuks mõne teise ministeeriumi huvid ja lähtekoht.

Eelmine artikkelJUHTKIRI – Lihtne mure
Järgmine artikkelLühiuudised
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised