9 C
Kuressaare
Kolmapäev, 22. september 2021
spot_img

Võrkpalli karikavõitjad selguvad Kuressaares

Kuressaare spordihoone juhataja Kalev Kütt ütles, et vastav pakkumine tuli Eesti Võrkpalli Liidult. “Kuna meil endal praegu pole sellisel tasemel võistkondi, kuigi saarlased samal ajal kõrgemal tasemel ikkagi mängivad, oli see ettepanek meile vastuvõetav,” lausus Kütt, lisades, et Selveri meeskonna mängud on näidanud meie inimeste huvi nende mängude vastu
Meestel on praegu veel käimas veerandfinaalid. Selver – Selver/Audentes pole veel mänginud ühtegi kohtumist, Sylvester võitis esimeses mängus Rakvere Aeroci 3:1, Pärnu VK – Võru VK 3:1 ja Sylvester II kaotas Tartu Pere Leivale 2:3.
15. detsembril mängitavates poolfinaalides kohtuvad I ja II ning III ja IV paari võitjad. Finaal mängitakse 16. detsembril.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised