13 C
Kuressaare
Laupäev, 21. mai 2022

Rikaste meeste teise ringi seadus

Esmalt tuli ta välja eelmises valitsuses läbipõrunud korrakaitseseadusega, mis annaks taas voli pargipingil õlut libistada ja laste liivakasti kõrval haljasalal peatäit välja magada. Siis toodi kalevi alt välja ammune Ojulandi-Langi plaan roolikeerajatele kerget joovet lubada, kuna väike alkoholikogus mõjuvat inimese psüühikale ergutavalt ning et põhiosa avariidest tehtavat hoopis kaine peaga. Seejärel hakkas minister hauduma plaani Põhiseaduse õlle üllitamiseks, et oma parteikaaslase juhitavat AS A. Le Coqi toetada ja üldsust pisut raputada. Ent valimiste rahastajad väärisid enamat. Nii võetigi lauasahtlist välja rikastele meestele mõeldud seadus, mis lubab naisevahetuse puhul kahjusid kaotamata koos varaga punuma panna. Nii hakatigi vana-uut perekonnaseadust kutsuma rikaste meeste teise ringi seaduseks. Lõpuks ometi oli Reformierakonnal lootust ellu viia oma ammune ja mitmel korral läbikukkunud plaan – üle minna sajandeid kestnud pere ühisvara süsteemilt lahusvarale.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised