8.3 C
Kuressaare
Reede, 24. september 2021
spot_img

Kohalviibinud inimeste arvamusi organisatsiooni loomise kohta

Aadu Keskpaik, Muhu valla arendusnõunik: “Minul tekkis mitu mõtet, miks on vaja toetada selle organisatsiooni teket. Ühtpidi – ettevõtluse aktiivsus maakonnas on küllaltki suur, numbrite järgi, teistpidi – kõrgharidusega töötajate arv kahaneb. Kui need asjad kokku panna, on see viide sellele, et meie ettevõtted ei ole eriti teadmismahukad ja spetsiaalseid oskusi nõudvad ning see teeb tulevikus asja raskeks, sest lihtsa tööjõuga ei tee enam midagi ära. Siin ongi vajalik kompetentsikeskuste ja ettevõtjate koostöö, et igaüks saaks teadlikult arendada oma tugevaid külgi. Seda saab paremini teha piirkondliku koostöövõrgustiku ehk katusorganisatsiooni abil. Võrgustikus peaksid olema ka ettevõtteid toetavad organisatsioonid. Täna tuleks vähemalt algatada selle organisatsiooni loomine.”

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised