11.6 C
Kuressaare
Pühapäev, 19. september 2021
spot_img

Tehtud!

Ühtekokku 1759 lehekülge lugematu arvu fotode, jooniste, kaartide, tabelitega. Teksti kokkukirjutamisel on vaeva näinud 96 autorit, kellest üle 20 on saarlased. See viimane arv on küll problemaatiline. Eks ole ju saarlased oma päritolult ja hingelt ka Aarne Vinkel, Juhan Peegel, Paul Tamkivi, Anti Liiv ja mõni teine. Ent ülaltoodud arvusid liigitades lähtusin siiski autorite kirjutamisaegsest alalisest elukohast. Teksti kirjutajaile lisanduvad kümned fotode autorid, kogu selle materjali raamatuiks kujundanud Endla Toots ja Angelika Schneider, kümmekond toimetajat, lisaks arvukalt asja tehnilise külje eest hoolitsenuid ja konsultantidena nõuga abiks olnuid.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised