15 C
Kuressaare
Laupäev, 25. september 2021
spot_img

Suvekodudele mõeldes

Esmalt tuleks mõelda sellele, kas on asju, mis jäävad nähtavale ning võivad kurikaeltes tekitada kiusatust sisse murda. Selleks tasub käia hoonele ring peale ja aknast sisse vaadates veenduda, et kodutehnika, ajaloolise väärtusega esemed ja muud teile väärtuslikud asjad ei jääks vaatevälja. Kui vähegi võimalik, soovitame sellised asjad transportida kindlamasse hoiukohta, seda eelkõige siis, kui teate, et pika aja jooksul te oma suvituskohta ei külasta. Juhul, kui oluliste esemete ümberkolimine ei ole mõeldav, soovitame neist teha pildid, et vajadusel oleks lihtsam selgitada, millise esemega tegemist. Seda muidugi sellise õnnetu juhuse järel, kui keegi on sirutanud käe teie vara järele ja midagi kaasa viinud ning te asute politseile kirjeldama, mis on kadunud. Piltidest võib abi olla ka siis, kui politsei avastab näiteks läbiotsimise käigus esemeid, mille puhul on alust arvata, et tegemist on varastatud esemetega, mille omanikke asume otsima. Piltidest on abi ka siis, kui otsime kadunud või varastatud esemeid meediaväljaannete vahendusel.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised