10 C
Kuressaare
Laupäev, 25. september 2021
spot_img

Metssead tikuvad kodusigadeks

Kuigi mõistsin, et ajaleht ei saa siin kuidagi aidata, võtsin tee ikkagi ette. Ja pean tunnistama – sellist vaatepilti, kus tõepoolest kogu õu ja hoonete ümbrus on nagu üles küntud, pole ma oma elu jooksul enne näinud. Jube!
Lehte Jääger rääkis, et sellel aastal on asi palju hullemaks läinud kui varem. Tema meelest pole nii palju sigu kunagi olnud või pole sead varem ehk nii jultunud olnud, et lausa uksest sisse tulevad. Ja ette võtta ei saa ega suuda perenaine midagi. Tal on küll lapsed, kuid igaühel on oma elu ja pere. Ja pole ka kindel, et kui aed ümber ehitada, kas seegi neid kinni peab. Kõrvaloleva talu peremees ütles, et sigu suudab eemal hoida ainult elektrikarjus.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised