11.1 C
Kuressaare
Reede, 17. september 2021
spot_img

Elu ongi üks mälestuste mälestus

Sellele Tammsaare mõttele oli üles ehitatud Lindpriide kontsert 3. novembril Kuressaare kultuurikeskuses. Põhjus lihtne – Lindpriidel oli kümnes sünnipäev. Ostsin pileti varakult eelmüügist, sest meenus – 12. aprillil 2005 sõitsin Pärnu just Lindpriide pärast, et saada osa nende kontserdist Pärnu kontserdimajas. Head muljed on meeles senini: saali toodi isegi lisatoole, nad esinesid vormis, sest kavas olid II maailmasõja aegsed laulud, mida ilmestasid videokatked sõjapäevist. Meeldis, et mitmed laulud lauldi koos publikuga, sest vanem põlvkond mäletab hästi neid laule. Kiidetakse Pärnu kontserdimaja akustikat. Tõsi, mõnus oli laulda…

Eelmine artikkel5 küsimust direktorile
Järgmine artikkelLahkumised
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised