10 C
Kuressaare
Laupäev, 18. september 2021
spot_img

Miks on kohalik toit nii oluline?

Eesti Maanaiste Ühenduse Saare naiste organisatsiooni juht Laine Tarvis osutas sellel üritusel probleemidele lasteasutustes, kes varem ostsid marjad ja õunad ise kohalikelt kokku. Nüüd tuleb puuviljad osta sertifitseeritud firmadelt, kes reeglina müüvad kaugetest riikidest pärit kaupa. Niiviisi kannatab lastele pakutava toidu tervislikkus ja toiteväärtus. “Me ei saa kuidagi leppida sellega, et peaksime oma vinnutatud liha ja kala asendama millegi muuga ja kasutama suitsutamisel lepapuu asemel erinevaid vedelikke,” rääkis Tarvis. Teaduslikult on ammu tõestatud, et tervisele on kõige kasulikum suhteliselt kodu lähedal toodetud toit ja mida kemikaalivabamalt, seda parem.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised