11.7 C
Kuressaare
Teisipäev, 28. september 2021
spot_img

Kaunis Soome-reis kommentaaridega

Mõne tunni möödudes saime omal nahal tunda, et teise ilma saamine polegi nii ilmvõimatu, sest järsku hüppas pimedast metsast suur põder meie mikrobussi ette. Buss pidurdas nii järsku, et eranditult kõik paiskusid ettepoole ja üle vahekäigu hüppas naabrimehe jakk mulle sülle. Paari naise kael sai kannatada ja halba tunnet peas aitasid leevendada hiljem praami personalilt saadud jääkotid. Kui bussijuht poleks nii kiiresti suutnud reageerida, oleksime tõenäoliselt sealt ülevalt lehvitanud mahakandmist ootavale bussile. Veidi hiljem, kui bussi eest jooksis läbi rebane, ütles bussijuht, et see on igapäevane nähtus.

Eelmine artikkelPimeduse vastu
Järgmine artikkel15 aastat Johannes Aaviku Seltsi
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised