11.3 C
Kuressaare
Teisipäev, 28. september 2021
spot_img

Valmis maastike teemaplaneering

Kaarma vallavalitsus esitas küsimusi ja ettepanekuid, mis käsitlesid vaadete piiramist, Kuressaare linna lähiümbrust, maakonnaplaneeringus krundi suuruste määratlemise otstarbekust, puhkealasid, väärtuslike maastike kirjeldusi ning rohelise võrgustiku tuumalade piire ja mikrovõrgustiku tihendamist. Orissaare vallavalitsus esitas küsimusi teemaplaneeringu ja Orissaare valla rannaalade osaüldplaneeringu erinevustest väärtuslike põllumaade, rohealade ja krundi suuruste määratlemisel. Mustjala vallavalitsus esitas ettepanekuid ja küsimusi külamiljöö taastamisest Panga maastikukaitseala piiresse jääval 3,5 hektari suurusel maa-alal, maakonnaplaneeringus krundi suuruste määratlemise otstarbekusest ning korduva üleujutusega alade ja ranna ehituskeeluvööndi määratlemisest. Eraisik esitas arvamuse Mustjala valla ettepanekute kohta.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised