8.3 C
Kuressaare
Reede, 24. september 2021
spot_img

Mesindusega tegelemine nõuab palju teadmisi ja praktilisi oskusi

Heldur oli Saare Töölises pulmanauto juht, tihti tuli mandril käia mitmesuguseid vedusid tegemas. Ta tegi tellimusvedusid ka teistele ettevõtetele, kuna suurel masinal majandis alati midagi vedada ei olnud. 1980. aastate algul oli bensiinikriis, bensiini anti jao pärast ja autot majandist enam välja ei lubatud. Nii lõppes ka teenistus. Mõne aja pärast tehti talle pakkumine hakata kolhoosi mesinikuks, kuna algas ajajärk, mil kõik majandid pidid mesilasi pidama. Kultuuride tolmeldamise pärast, sest hoogu kogus köögivilja seemnekasvatus. Pärast pisikest järelemõtlemisaega tuli tuttava soovitusel “jah”-sõna üsna kergesti.

Eelmine artikkelSalme valla tegijate austamise õhtu
Järgmine artikkelSporditeated
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised