10 C
Kuressaare
Reede, 24. september 2021
spot_img

Oma kodus kontvõõraks

Järgmise aasta riigieelarve maht on tõesti aukartustäratav, kuid seda enam teeb muret, et kavandatavad kulutused ikka sinna sisse ära mahu. Nii et jutt alalhoidlikust eelarvepoliitikast ja ülejäägiga eelarvest on pehmelt öeldes avalikkust eksitav. Ehkki, arvestades meie riigi tänast investeerimisvajadust ja reservides oleva raha tootlikkust, ei ole ma kindlasti ülemäärase reservidesse paigutamise pooldaja, kuid praegu on ilmselge, et valitsus sõna otseses mõttes hämab. Väike tähelepanek – arvestades erakorralisest aktsiisitõusust saadavat 2,2 miljardit lisakrooni eelarvesse, tahaks küll küsida, et mis eelarve ülejäägist või puhvrist siin üldse rääkida saab?

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised