5.2 C
Kuressaare
Laupäev, 23. oktoober 2021

Soome reisibüroo käivitab sügislennud Saaremaale

Neljapäeviti ja pühapäeviti kaks korda päevas toimuvad reisid Helsingist, lisaks Savonlinnast, Joensuust ja Kuopiost. Ühtekokku on firmal koostöös lennukompaniide Finnair ja Aero sügishooajal plaanis 22 lendu. Matka-Vekka OY tootedirektori Mari Myllymäki sõnul on plaanis lendudega jätkata kevadel 2008, siis juba ka mujalt linnadest üle Soome.
Myllymäki kinnitusel on reisibüroo kliendid aastaid rääkinud, et inimesed reisiksid
Saaremaale meelsasti, kuid teekond laeva ja bussiga on liiga pikk ja väsitav. “Matka-Vekkal on suur püsiklientuur üle kogu Soome. Tihti kestab ainuüksi bussisõit kodukohast Helsingi sadamasse mitu tundi,” rääkis tootedirektor.
Otselendudega Kuressaarde erinevatest Soome linnadest alustatakse sooviga parandada teenindust maakondades. Samas avatakse ühendus Saaremaaga ka otse Helsingist, kuna pealinna ja selle lähiümbruse elanikud on harjunud reisima erinevatesse sihtkohtadesse ümber maailma just lennates.
Saaremaa on Myllymäki sõnul tuntud ja pakub suurt huvi kogu Soomes. “Teatakse Saaremaa heatasemelist spaateenust ja kaunist loodust, samuti on Saaremaa tuntud kui rahulik ja turvaline puhkusepiirkond,” rääkis ta, lisades, et lennureiside klientuur peaks kujunema suureks.
“Tulevad nii püsikliendid, kes Saaremaaga tuttavad juba varasematelt reisidelt, aga ka puhkust ja lõõgastust vajavad kiire elutempoga linnainimesed, kellele lennuühendus annab võimaluse avastada Saaremaad uue puhkekohana,” rääkis Myllymäki.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised