8.9 C
Kuressaare
Kolmapäev, 27. oktoober 2021

Kaarma valla pensionärid käisid mandril

Sõit läks Pärnu poole. Esimene peatus oli Pärnu lähistel olevas Sauga-Tõnise talus. Talu asub metsa sees ja meile tutvustas talu perenaine Ljubov Petrov. Perenaise lapsepõlveunistus olevat olnud saada kivist kodu ja selle ta ongi saanud pärast kogu perega tugevat töörügamist ja rassimist. Naine oli rõõmsameelne ja naljasoonega, elukutselt kriminaalhooldaja. Ta kostitas meid maarohtudest valmistatud teega. Istumiskohad olid hajutatud suurele õuele laiali. Mitmes hoones asusid muuseumieksponaadid, mis olid kokku kogutud, osa isevalmistatud ja need olid huvitavad. Peremehetundega jalutas õuel metspart Ferdinand, kes olevat sinna tulnud ja jäänudki.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised