7.5 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

“Sõrve 2007” – merekultuuri radadel

“Sõrve 2007” oli omataoliste retkede seas juba kolmeteistkümnes. Varasemad ekspeditsioonid on toimunud Eesti erinevates paikades, näiteks eelmisel aastal külastati Võru- ja Valgamaad reisil “Karula 2006”. Viimati käisid noorgiidid ja kodu-uurijad Saaremaal uurimisretkel 2001. aastal.
21. august, ekspeditsiooni esimene päev möödus Orissaares. Kultuurimajas peeti üle-eestilise noorgiidide konkursi lõppvoor, kus noorgiidid kaitsesid oma möödunud kooliaasta jooksul koostatud marsruute. Õhtul mindi Illiku laiule, kus esinesid andekad noored artistid bändist Aspiration. Külalised said nautida mereekskursiooni Orissaare gümnaasiumi õppelaeval Aurelia. Järgmisel päeval käidi ekskursioonil, kus noorgiididel oli võimalus oma oskusi grupi ees praktiseerida. Orissaare noorgiide juhendas Evi Männik ja Kuressaare omi Raul Salumäe. Ekspeditsioon viis meid Sõrve, kus huviväärsusi ja rannarahva elu-olu tutvustas Anni Filippov.
Viimasel päeval tutvuti Muhumaaga.

Eelmine artikkelSuvi täis tegemisi
Järgmine artikkelJUHTKIRI – Piskust pihta
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised