7.8 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

EELK Saarte praostkonnal oma kodulehekülg

Koduleheküljel on ära toodud kuu ja nädala juhtsalmid, samuti rubriigid: “Teated”, “Praosti veerg”, “Kogudused”, “Kontakt”. Praegu ongi kõige rohkem infot rubriigis “Kogudused”. Sealt leiab vastava kiriku foto, aadressi, e-posti aadressi, andmed koguduse õpetaja ja jumalateenistuste aja kohta. Edaspidi on loota ka praosti veeru täitumist, samuti põhjalikumat infot. Mõned kogudused on olnud agaramad kasutama uut väljundit kodulehekülje näol ja on jõudnud lehekülge varmalt täita. Osa ei ole jõudnud sellega veel haakuda. Igal juhul on huvilisel juba praegu võimalik saada mingi ülevaade Saarte praostkonna kogudustest.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised