8.5 C
Kuressaare
Kolmapäev, 27. oktoober 2021

Maria-Kristina Ulase akvarellinäitus

“Vesi ja värv annavad vabaduse. Miski ei asenda värvide segamise võlu, ootamatute sulamiste sumedust””, ütleb autor ise. Samas ei ole ta graafikale selga pööranud ja väikene paus on toonud kaasa värskeid ideid. Maria-Kristiina akvarellinäituse põhiteemaks on loodus oma erinevates ilmingutes ja meri ma imetabastes toonides. Maalide värvigamma on rikkalik ning kohati üllatavad üleminekud loovad mängulise meeleolu. Kuressaare näituse tööd on valminud Saaremaal, Asuka rannas, kus juba üle paarikümne aasta on Maria-Kristiina Ulase ja tema kunstnikest vanemate (Concordia Klar-Ulas ja Peeter Ulas) suvekodu, Lõuka talus.
Näitus “” Lõuka lood”” jääb Kuressaare kultuurikeskuses avatuks kuni 8.septembrini.”

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised