11.7 C
Kuressaare
Kolmapäev, 27. oktoober 2021

Hasartmängusõltuvus viis kelmuseni

Ringkonnaprokurör Svetlana Maripuu süüdistas kolmapäeval Kuressaare kohtumajas alanud kohtuistungil Dmitrit (28) 2004. aasta 26. juulil toime pandud kahes kelmuses. Süüdistuse kohaselt laenas mees algul ühest Kuressaares asuvast tööriistade laenutamisega tegelevast firmast ketassae, ketaslõikuri, generaatori ja pikendusjuhtme, sõlmides passi alusel rendilepingu, öeldes, et võtab need nädalaks. Viinud asjad renditud sõiduautosse Ford Sierra, sisenes Dmitri juba 40 minutit hiljem teise firmasse, kust laenas kaks ketaslõikurit, löökmasina, pumba ja veevooliku. Tööriistad müüs ta 5000 krooni eest maha eeluurimisel tuvastamata isikutele. Mees rääkis kohtus, et sõitis laenamise päeval autoga Narva, kus jättis selle parkimisplatsile. Tööriistu laenutavate firmade hinnangul oli nende tegelik väärtus kokku ligi 66 600 krooni.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised