5.2 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

FC Kuressaare kaotas Eesti meistrile

Kindla favoriidi ja võidumõttega väljakule tulnud levadialased asusid avavilest külaliste väravat ohustama. Vaid nelja minuti möödudes oleks skoor olnud avatud, kui Nikita Andrejev oli Rene Kaasiga silmitsi pääsemas. Märt Kluge õigeaegne viga Venemaa noortekoondise ründaja vastu võttis Levadia rünnaku maha, kuid kinkis sellega pealinlastele hea võimaluse kohtumist juhtima minna. Karistusala joonest mõnikümmend sentimeetrit kaugemal tehtud veale järgnenud karistuslööki asus sooritama Konstantin Nahk, kes mõni päev varem saatis palli Crvena Zvezda vastu väravasse lausa oma platsipoolelt. Soomes mängides Eesti Beckhamiks ristitud Nahki löök lendaski lati alla, kuid üsna värava keskele ning Kaasil ei olnud erilisi raskuseid palli üle lati lükkamisega.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised