8.2 C
Kuressaare
Teisipäev, 19. oktoober 2021

Rainer Veskimäe aitas FC Kuressaare edasi

Favoriitidena kohtumisele läinud saarlased alustasid avaminutitel tugeva survega, on lugeda FC Kuressaare koduleheküljelt. Parema õnne korral oleks võinud esimesest rünnakust avavärav tulla, kuid viimasel hetkel takerdus pall kodumeeskonna kaitseliini ning punasärkides mänginud sauekad lõid selle ära. Esmakordselt õnnestus saarlastel sauekate väravavaht üle mängida 18. minutil, kui keskväljalt saadeti pikk pall võõrustajate karistusala suunas. Hetkeks juba näis, et kaitsjal õnnestub pallile spurtinud Rainer Veskimäe blokeerida. FC Kuressaare ründaja suutis vastasest napilt kiirem olla ja varbaotsaga palli sisuliselt tühja väravasse susata, sest sauekate puurivaht oli juba väravast välja tulnud, et pall ära võtta.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised