2 C
Kuressaare
Pühapäev, 24. oktoober 2021

Noored Saarevutil kolmandad

Turniiri avamängus olid 4. augustil vastamisi ka hilisemad finalistid, Operi JK ning SC Real. Tulises lahingus kummalgi tiimil oma paremust maksma panna ei õnnestunud ning avamatš lõppes väravateta viigiga, 0:0. Teises kohtumises alistas saarlaste esindus FC Elva 2:1. Kuressaare noored mängisid kohe ka teise mängu ning samuti edukalt. Operi JK alistati 2:0. Avapäeva suurima skoori eest hoolitses aga SC Real, kes oli FC Elvast üle 5:1 ning alistas pärast suure võidu saamist ka FC Kuressaare noorpallurid 2:1. Päeva viimases mängus tegid Operi JK ja FC Elva 2:2 viigi.

Eelmine artikkelSõrve JK sai 4:0 võidu
Järgmine artikkelOi aegu ammuseid”¦
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised