4 C
Kuressaare
Esmaspäev, 18. oktoober 2021

Esmaspäeval alustas Leisis juba kaheksandat korda tööd pillimeisterdamise laager

Lisaks pilli valmistamisele võib igaüks kätt proovida pesemata villast lõnga valmistamisel (juhendaja Gilleke Kopamees), puunikerdamisel (Elo Liiv) ja kõladega paelte kudumisel (Annika Aab). Tegevustest ootame osa võtma kõiki, kes asja vastu huvi tunnevad, kuni reede õhtuni. Õnneks on sel aastal olnud julgeid, aktiivseid, õppimishimulisi inimesi, kellega koos õppida uusi, tegelikult juba ammu unustatud töövõtteid oskajate õpetajate juhendamisel. Samuti on meie tegemiste vastu sel aastal tunduvalt suurem huvi olnud. Uudistajaid on olnud Leisist, Saare- ja Põlvamaalt, Rootsist, Hollandist – see teeb rõõmu, et tullakse vaatama ja uudistama. Ootame teid ka laupäeva õhtul Leisi keskkooli meie lõpetamisele, kus mängime väikekandlel, päkarauakandlel, vile-, toru-, sarve- ja parmupillil, hiiu-rootsi kandlel, moldpillil ja ka vastvalminud karjapasunatel.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised