8.9 C
Kuressaare
Neljapäev, 28. oktoober 2021

Trivimi Velliste peab Saaremaa kirikute seisukorda heaks

“Kuna sügisel on riigieelarve arutelud, käisin ka Saaremaal kirikuid vaatamas ja pildistamas. Fikseerisin enda jaoks kirikute praeguse olukorra,” rääkis Velliste. “Külastasin vaid kolme kirikut – Muhu, Püha ja Valjala oma. Need olid suhteliselt heas korras,” polnud Vellistel kahjuks aega Saaremaal kauem viibida kui päev. “Saaremaa kirikud on üldse keskmises või üle keskmise heas korras, sest Saaremaa kirikutele on väga palju tähelepanu pööratud, kuna need on väga vanad, hästi säilinud ja seega muinsuskaitse seisukohalt väga väärtuslikud,” on Velliste sõnul Saaremaa pühakodade olukord hea.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised