11.7 C
Kuressaare
Kolmapäev, 27. oktoober 2021

JUHTKIRI – Kontrastid

Vastupidiselt Merepäevadele, jääb võistlejatest juba mitmendat aastat vajaka maakonna kergejõustiku meistrivõistlustel. Sportlaste nappus kummitab eelkõige naiste jooksudistantsidel, aga seda tuli ette ka teistel aladel. Õrnema soo esindajate pikematel jooksumaadel pidid korraldajad otsima staadionilt osalejaid, et üldse saaks võistlust läbi viia. Õnneks need leiti, muidu ei olekski 800 m ja 3000 m medaleid välja antudki. Kui sportlaste mõttes juba eakatele meesjooksjatele pakub konkurentsi uus põlvkond andekaid noori, siis naisveteranidele ei paista järelkasvu kusagilt. Kas maakonnas on siis sportlaste põud või tõesti ei ole Saaremaal enam kesk- ja pikamaajooksu vähemalt harrastavaid naisi? Võib-olla on nad kusagil olemas, aga me pole neid märganud. Psühhiaater Jüri Enneti väitel ei tohi “küünalt vaka all hoida”.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised