4 C
Kuressaare
Esmaspäev, 18. oktoober 2021

Täpsustus

“2006. aasta sügise eel maksti tõepoolest töövihikutoetust 7.-9. klassi minevatele lastele Kuressaare linnaeelarvest, lähtuvalt koalitsioonileppest, kuid 21. detsembril 2006 võeti vastu põhikooli- ja gümnaasiumiseaduse muudatus ning töövihikud ja töölehed tagatakse lapsevanema jaoks tasuta alates käesoleva aasta 1. septembrist kõigi põhiharidust omandavate, s.t 1.-9. klassi õpilaste osas,” lausus linnavalitsuse haridusnõunik Õilme Salumäe. “Et vastava seadusemuudatuse alusel lisati vajaminev raha juba 2007. aasta riigieelarvelise toetusena omavalitsuste eelarvetesse, kaotas Kuressaare koalitsioonilepe selles osas sisulise tähenduse, kuna soovitud eesmärk oli saavutatud.”

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised