9.3 C
Kuressaare
Neljapäev, 28. oktoober 2021

Volikogu arutas Abrukal saare üldkogu reglementi

Volikogu esimees Margus Mägi sõnul on saare üldkogu reglement vajalik, sest seda nõuab Väikesaarte seadus. “Samuti on oluline, et saaks reguleeritud väikesaarte kogukonna juhtimine,” ütles Mägi. “Meil vallal on ju tehtud lepingud külavanematega, kes organiseerivad ise külakoosolekuid, kus võetakse vastu külasid puudutavaid otsuseid. Kuidas määratleda aga, kes kuulub väikesaarte kogukonda? Meil Abrukal on ju suvel palju elanikke, talvel aga püsiasukaid vähe. Reglement näebki ette, kes hääleõigusega Abruka saare üldkogusse kuulub.”

Eelmine artikkel“Kõik puhuvad” lõppes edukalt
Järgmine artikkelUus suvenädal!
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised