8.5 C
Kuressaare
Kolmapäev, 27. oktoober 2021

Raskejõustiku treener paraneb rängast avariist

Jaan Salu sattus Nissan Primeraga sõites liiklusõnnetusse 24. mail kella 13.45 ajal Kuressaares Ida ja Kevade tänava ristmikul. Ühe kohaliku elaniku sõnul kuulis ta algul kihutava auto häält ja pärast seda pauku. Mööda Ida tänavat hooga tulnud Audi A4 sõitis “anna teed” märki eirates üle ristmiku Kevade tänaval liikunud Nissan Primerale külje pealt sisse. Audi esiots tabas Nissani juhipoolset küljeposti. Salu masin paiskus löögist õhku ja jäi pidama teise küljega telefoni posti vastas. Audit juhtinud 22-aastane mees ja tema kaassõitja pääsesid vigastusteta. Politsei andmetel oli Audi juht kaine ning omas autojuhiluba. Liisitud masin läks mahakandmisele. Seevastu treener Salu sai raskelt vigastada ning tema autoga pole tõenäoliselt enam midagi peale hakata, sest küljeklaasid on puruks ja küljeposti enam pole.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised