7.8 C
Kuressaare
Kolmapäev, 20. oktoober 2021

Ott Tänak tõusis Otepää ralliga liidrile lähemale

Kuna meeste peamised konkurendid Aigar Pärs – Ken Järveoja (Suzuki Swift) ralli katkestasid, jäävad Tänak – Mõlder neist Eesti meistrivõistluste arvestuses vaid ühe punkti kaugusele. Punkte on Pärsil 40 ja Tänakul 39. “Aigar Pärsiga käis kuni viimase ringini kõva rebimine. Sõitsime sekund sekundis, hoidsime pinget üleval, kuni Pärs eksis,” ütles Ott Tänak Meie Maale. “Muidu oli väga hea sõit. Sõitsime suurepäraselt. Kõik toimis ja suutsime tempot hoida,” lisas ta. Tänaku sõnul sõitis ta paaril korral kiiretel ja ohtlikel teedel teelt välja, kuid midagi hullu ei juhtunud. “Tempo oli selline, kas kõik või mitte midagi,” lausus Tänak.

Eelmine artikkelJUHTKIRI – Võrdlus
Järgmine artikkelEestis laiuvad naftaväljad
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised