5.2 C
Kuressaare
Pühapäev, 17. oktoober 2021

Noored jõumehed valmistuvad medalijahiks maailmameistrivõistlustel

Jaan Salu pidas lähenevat tiitlivõistlust varasematega võrreldes raskemaks, sest alaga tegelevaid riike lisandub järjest juurde. Nende arv läheneb sajale. Kokku osaleb MM-il 477 sportlast. “Nii palju pole neid varem olnud. Kogu koorekiht on kohal,” ütles Salu. Prantsusmaal võistlevad ka Urkaina ja Venemaa sportlased. Mõlemal riigil pidi aasta lõpuni olema dopingu kasutamisest tingitud võistluskeeld. Ometi lubati Ukraina ja Venemaa jõumehed maailmameistrivõistlustele klausliga – kui 2008. aasta 31. detsembriks jääb kasvõi üks võistelja dopinguga vahele, saavad nad need riigid pikaks ajaks võistluskeelu.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised