2 C
Kuressaare
Pühapäev, 24. oktoober 2021

Kaie Kand võitis isikliku rekordiga Eesti meistritiitli

Kand ületas talle kuulunud varasema maakonna rekordi 16 punktiga. Mullu suvel maailmameistrivõistluste B-normi täitnud Kaie Kand oli vajalikule 5800 punktile lähedal ka paar nädalat tagasi Tallinnas Euroopa karikavõistlustel. Kuigi mitmevõistluses võib MMi koondisse pääseda eelmise hooaja tulemusega, otsustas Kand Rakveres uuesti üritada. “Ma polnud kindel, kas eelmisel aastal B-normi täitmisest oleks piisanud ja tahtsin veel kindla peale üritama tulla. Eelmisel võistlusel ei saanud end realiseerida,” ütles Kand esimese võistluspäeva järel, mis oli pisut parem kui Tallinnas Euroopa karikavõistlustel.

Eelmine artikkelPresident tuleb külla
Järgmine artikkelJUHTKIRI – Võrdlus
guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised