2 C
Kuressaare
Pühapäev, 24. oktoober 2021

Indrek Rannama Ausi mälestusvõistlusel üheksas

Juba paari asus võistlust juhtima seitsmeliikmeline grupp, kust vahepeal püüdsid väiksema seltskonnaga eest ära saada Mart Ojavee, Rene Mandri, Janek Tombak ja soomlane Tommi Martikainen. Poolel distantsil püüdis peagrupp jooksikud kinni. Jõuvahekorrad pandi lõplikult paika alles viimasel ringil. Eest sõitsid ära soomlane Jussi Veikkonen, Allan Oras ja Jaan Kirsipuu. 116 km pikkuse sõidu võitis Veikkonen ajaga 2:41.20, kes 2004. aastal oli parim Saaremaa velotuuril. Teise koha sai Allan Oras ja kolmandana lõpetas tänavuse Saaremaa velotuuri võitja Jaan Kirsipuu. Esikolmikuga said sama aja kirja järgmised kolm ratturit Mart Ojavee, Silvar Kibur ja Erki Pütsep.

guest
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
12,899JälgijatMeeldib

Viimased uudised